Echtscheidingen

Bij een echtscheiding komen veel zaken kijken waar u zelf niet direct aan zou denken. Wanneer u uw echtscheiding door Financieel Ontzorgkantoor laat regelen, nemen wij u het hele proces uit handen. Uw echtscheiding wordt volledig geregeld, inclusief alimentatie berekeningen en een advies. Dit alles wordt uitgewerkt in een convenant.


Regelt u de echtscheiding met of zonder uw partner?

Er zijn verschillende manieren om uw echtscheiding te regelen. Wanneer u nog op goede voet staat met uw partner kunt u proberen om in onderling overleg tot een oplossing te komen. Financieel Ontzorgkantoor kan dit proces begeleiden en u adviseren. Wanneer scheiden in overleg niet meer mogelijk is, kunnen wij als second opinion of herberekening van de alimentatie voor u optreden.

Het Toekomstplan
Het Toekomstplan is een rapportage waarin u wordt meegenomen in alle onderdelen van uw scheiding die op u en uw partner van toepassing zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan de eventuele verdeling van het vermogen, de kosten van de kinderen, partneralimentatie, ouderschapsplan, pensioenen en verzekeringen. U krijgt antwoord op vragen als: kan ik in het huis blijven wonen en wat houd ik maandelijks over? Zo vallen alle puzzelstukjes op de juiste plaats.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een advocaat of een mediator regelen wij alles voor u. We begeleiden niet alleen het proces maar komen ook met concrete oplossingen. Middels het Toekomstplan wordt in één oogopslag uw hele scheiding transparant en duidelijk. Het grootste voordeel is dat u hier nauwelijks iets voor hoeft te doen!

Financieel Ontzorgkantoor biedt u een uitstekende kwaliteit tegen een passende prijs. Een prijs waarbij het nog mogelijk is om te scheiden! Voor meer info kunt mailen naar echtscheidingen@fozkantoor.nl of via onderstaande button contact met ons zoeken.


Ik wil hier meer over weten