Nalatenschapplan

Wij bieden u de mogelijkheid een nalatenschapplan op te stellen. Een ieder die bij leven de zaken rondom overlijden goed geregeld wil hebben, raden wij aan dit, ook wel laatste wilsbeschikking genoemd, nalatenschapplan te bestellen of samen op te maken.


Met een nalatenschapplan hebben nabestaanden een praktisch overzicht in handen voor de afwikkeling van het afscheid, uitvaart en administratie, als iemand komt te overlijden. Voor meer informatie kunt u contact met Financieel Ontzorgkantoor opnemen.

In sommige gevallen is het nodig een belastingadviseur, accountant of notaris in te schakelen. Wij kunnen deze contacten voor u leggen of u hierin begeleiden. Financieel Ontzorgkantoor biedt een zo compleet mogelijk nazorgpakket. Wij weten hoe moeilijk het is om in zo’n situatie en verdrietige tijd veel te moeten regelen. De situatie brengt vooral emotionele, maar ook praktische gevolgen met zich mee.

U kunt een Nalatenschapplan bestellen door een mail te sturen naar info@fozkantoor.nl of het contactformulier in te vullen. Vermeld hierin duidelijk uw naam en adresgegevens. Wij sturen een Nalatenschapplan binnen twee werkdagen naar u toe.
Prijs: € 29,95* incl. BTW en excl. verzendkosten.


Ik wil hier meer over weten