Voorstellen

Elly de Vries- Veenstra en Judith Leerstra- Veenstra zijn de eigenaren van Financieel Ontzorgkantoor. Elly heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, waardoor zij in elke situatie met een goede oplossing kan komen. Judith is een probleemoplosser en administratief zeer goed onderlegt. Zij maakt van uw administratie weer een overzichtelijk geheel.


Vanuit Elly haar ervaring als Erkend Hypotheekadviseur met klanten die gingen scheiden, ontstond bij haar de behoefte om de kennis van dit onderwerp nog verder te verdiepen. Daarom heeft zij de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur gevolgd. Na haar opleiding heeft zij tevens nog de opleiding tot Budgetcoach gevolgd om nog meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden na de scheiding of na het overlijden van een dierbare.

Als ervaringsdeskundige weet Elly hoeveel er geregeld moet worden na een overlijden en wil zij klaar staan voor anderen. Ook op het gebied van echtscheidingen heeft zij ervaring en wil zij anderen helpen naar weer een zonnigere toekomst. Door Elly’s rust, empathie en vakbekwaamheid is zij een goede gesprekspartner.


Neem contact met mij op